Mijn visie op zorg

 

door: S.L.I. Schijveschuurder, algemeen directeur/hoofd zorg

 


Hier gaat het naar de CQ metingOm de kwaliteit van onze zorg goed te kunnen toetsen laten wij elk jaar een Klanttevredenheidsonderzoek doen.

Klik op de knop hierboven en lees alles over de resultaten en de uitleg van de metingen.

Dagelijks beleef ik, hoe belangrijk een stabiele zorgomgeving is voor mensen die zorgbehoevend zijn. Zich laten verzorgen en verplegen betekent uiteraard het uit handen geven van alledaagse handelingen, het bloot gesteld zijn en het zich uitleveren aan de situatie. Dit brengt voor zorgvragers het gevoel van onzekerheid, onmacht en verlies met zich mee.

 

Om met deze nieuwe, veranderde situatie van “om hulp moeten vragen” om te kunnen gaan moet de cliënt de mogelijkheid worden geboden vertrouwen in zijn (persoonlijke) zorgverlener op te bouwen. Dat kan alleen, als de gezichten en de namen, dus de personen, bekend zijn voor de cliënt.

 

Naast deskundigheid en het zich richten op het professioneel uitvoeren van de nodige zorg, staan de wensen en belangen van de mens centraal. Zij moeten mee worden genomen bij het plannen van adequate zorg. Adequate zorg houdt voor mij in dat de noodzakelijke zorg afgestemd wordt met wensen, behoeften en zelfzorgmomenten van de cliënt.

Door kleinschaligheid en het werken in kleine teams, als ook het werken

volgens een “total care systeem” (zo veel zorg als mogelijk uit één hand),

wil ik als directeur en willen wij als team van Steffies Particuliere Zorg,

persoonlijk, betrokken en professioneel zorg verlenen. Voor u als cliënt

betekent dat stabiliteit, zekerheid en goede zorg in uw vertrouwde omgeving.

 

Daarom staat;

Slogan

centraal voor: Samenwerkend Professioneel Zorgzaam

 

U bent voor ons als mens en persoon belangrijk, als diegene wie u bent, niet alleen als cliënt. Voor u staat het woord "particulier" in onze naam synoniem

voor familiair, persoonlijk, privé en bijzonder.

files/cto_layout/siteimgs/Facebook.png files/cto_layout/siteimgs/LinkedIn.png files/cto_layout/siteimgs/Twitter.png